Jose L. Piedra

Varumärket skapades av Vicente och José Lamadrid Piedra under år 1880. Deras fabrik grundades i Remedios, medan deras tobak kom från de bästa plantagerna i Vuelta Arriba, den faktiska Spiritus Sancti region. Cigarrerna var en stor hit efter den kubanska revolutionen och det är mestadels ett varumärke för den inhemska konsumtionen, snarare än för en världsomspännande popularitet. Det kubanska folket föredrar dem framför andra märken.

Vad som är mycket uppskattad med José L Piedras cigarrer är det cellofan de kommer inslagna i, liksom de kartonger de är paketerade i. De har en medel till full smak, är av medium storlek och till sitt utseende lite grova, utan att det på något sätt stör. De har otroligt bra arom och de är verkligen de som ger en fyllig smak av Kuba, med sin intensiteten av dofter och smaker.

Numera
tillverkas Jose L Piedras cigarrer i Santa Clara regionen på Kuba, vilket ger en hög kvalitet till mycket rimliga priser. De populäraste produkterna av detta märke är Nacionales, mycket rikt konstruktion och medelstark, Cazadores, med stora, lokala inslag av pistage och Conservas, mycket välkänd för sin jordnära skärpa och sin ganska intensiva styrka. När cigarrerna åldrats ordentligt i en humidor och sedan avnjuts till ett lämpligt glas vin, kan dessa otroliga Habanos bli den bästa av följeslagare.


Produkt Jämför (0)


Jose L. Piedra Brevas

Jose L. Piedra Brevas

L&D: 133 x 16,67 mmBox kod: En låda innehåller 25 cigarrer...

20kr Exkl moms: 16kr

Jose L. Piedra Cazadores

Jose L. Piedra Cazadores

Längd: 153mm Diameter 17,07mmBox kod: inuti papplådan.En låda innehåller 25 cigarrer...

23kr Exkl moms: 18kr

Jose L. Piedra Conservas

Jose L. Piedra Conservas

L&D: 140 X 17,46 mmBox kod: En låda innehåller 25 cigarrer...

24kr Exkl moms: 19kr

Jose L. Piedra Petit Cazadores

Jose L. Piedra Petit Cazadores

L&D: 105 X 17,07 mmBox kod: En låda innehåller 25 cigarrer...

20kr Exkl moms: 16kr